مرتضی حیدری گفت: این میزان تسهیلات زمینه اشتغال ۹۶۰ مددجوی زیر پوشش بهزیستی استان همدان را فراهم کرده است.
او گفت: تعهد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خوداشتغالی و مشاغل خانگی در سالجاری مبلغ هزار و ۶۸۱ میلیارد ریال است که تاکنون ۶۸ درصد محقق شده است.
معاون اشتغال و مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان گفت: این تسهیلات بیشتر در زمینه های کشاورزی، دامداری، آرایشگری، خیاطی و قالیبافی به مددجویان پرداخت شده است.
حیدری گفت: پرداخت تسهیلات خود اشتغالی را یکی از اولویت های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال و ارائه خدمات به مددجویان دانست و گفت: این اقدامات با هدف توانمندسازی جامعه هدف و ایجاد زمینه مناسب خودکفایی و استقلال مالی مددجویان انجام می شود.
او گفت: در بحث مشاغل خوداشتغالی، مددجویان دارای جواز کسب و مدارک فنی که به هر شکل ممکن در حوزه اشتغال شروع به کار کنند، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه دریافت می کنند.
معاون اشتغال و مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان با بیان اینکه کارفرمایان همدانی با جذب مددجویان بهزیستی از تسهیلات ویژه بهره مند می شوند گفت: تسهیلات ویژه با هدف افزایش انگیزه اجتماعی کارفرمایان بخشهای غیردولتی در به کارگیری و جذب نیروی انسانی از بین جامعه هدف بهزیستی پرداخت می شود.
حیدری گفت: با هدف حمایت از اشتغال معلولان و مددجویان بهزیستی، به کارفرمایانی که نسبت به جذب نیروی کار از جامعه معلولان و مددجویان زیرپوشش بهزیستی براساس قانون کار اقدام کنند، به ازای هر نیروی جذب شده ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود چهار درصد پرداخت می شود.
او با اشاره به چشم انداز و ظرفیت کارآفرینی مددجویان استان همدان در سال جاری گفت: سازمان بهزیستی با پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویان و معلولانی که با استفاده از تسهیلات کارفرمایی مشغول به کار شدهاند، نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال پایدار برای گروههای هدف دارد.
معاون اشتغال و مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان گفت: بهزیستی برای امرار معاش مددجویان و تامین معاش خانواده بهزیستی به عنوان متولی این افراد آسیب دیده با تمام توان و ظرفیت پای کار است و تمام همت خود را به کار می برد تا مددجویان بتوانند از تسهیلات قرض الحسنه بهره مند شوند.